Blomkålsris
30 min
•
Blomkålsris er et nemt tilbehør til gryderetter, salater eller som topping til suppe. Varier smagsnuancerne i blomkålsris med friske krydderurter, hvidløg eller andre lækre krydderier.
Ingredienser
Blomkålsris
25 g
Smør
|
|
---|---|
3
Finthakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
|
750 g
Groftrevet blomkål
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
¾ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
Pynt
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1653 kJ / 395 kcal
Næringsindhold pr. 100g
171 kJ / 41 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 17,1 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 33,6 % | 3,4 g |
Fedt: | 49,3 % | 2,3 g |