Bananpandekager
Opskrift på nemme, lækre og luftige bananpandekager med havregryn. Pandekagerne er lynhurtige at lave, og de kan serveres til morgenmad, mellemmåltid og/eller dessert. Pak dem fx i madpakken sammen med frisk frugt - eller server skyr, friske bær og honning til, når den står på lune bananpandekager til dessert. De lette og luftige pandekager med banan er et hit uanset årstid og tidspunkt.
Ingredienser
Bananpandekager
3
Æg
|
|
---|---|
75 g
Finvalsede havregryn
|
|
2
Bananer
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
20 g
Smør
|
---|
Topping
Skyr naturel
|
|
---|---|
Blandede bær
|
|
Honning
|
Sådan gør du
Bananpandekager
Hvis du godt kan lide en mere grov struktur på bananpandekagen, så lad være med at blende dejen. Har du overskud af skyr og/eller yoghurt med eller uden frugt, så kan du anvende dem både i dejen og som tilbehør til pandekagerne. Hvis du lægger inde med overmodne bananer, kan du med fordel bruge dem i bananpandekager. Overmodne bananer bidrager med ekstra sødme til pandekagerne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3580 kJ / 856 kcal
Næringsindhold pr. 100g
705 kJ / 169 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 15,1 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 19,5 g |
Fedt: | 37,8 % | 7,2 g |