Acai bowl med hindbær og kokosflager

15 min
Acai bowl med hindbær og kokosflager

Acai bowl med hindbær og kokosflager er en god start på dagen. Denne lækre acai bowl er toppet med friske hindbær, kokosflager og søde kakaonips - en skål fuld af god smag og energi.

Ingredienser

Acai smoothie

4 dl Skyr med vanilje
200 g Frosne hindbær
3 Modne bananer (ca. 300 g)
2 spsk Acai pulver

Toppings

75 g Hindbær
2 spsk Kokosflager
2 spsk Søde kakaonibs eller mørk granola

Pynt

Rød skovsyre

Sådan gør du

Acai smoothie

  • Blend skyr, hindbær, banan og acaipulver i ca. 2 min. til en tyk jævn smoothie.

Toppings

  • Hæld smoothien i to skåle og fordel hindbær, kokosflager og søde kakaonips herpå. Pynt med skovsyre og server.

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3037 kJ / 726 kcal

Næringsindhold pr. 100g

301 kJ / 72 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 27,9 % 5 g
Kulhydrat: 55,1 % 9,8 g
Fedt: 17 % 1,4 g
https://www.arla.dk/opskrifter/acai-bowl-med-hindbar-og-kokosflager/