Åben lasagne med salsiccia
Åben lasagne med tomater og salsiccia - en nem og smagfuld måde at servere lasagne på. Salsiccia er en italiensk pølse, som bidrager med rigtig meget smag og umami. Her får du opskriften på en lynhurtig lasagne, som fyldes med en skøn og cremet sauce lavet på salsiccia, cherrytomater og basilikum. Og så topper vi den åbne lasagne med ekstra frisk basilikum og revet ost. I denne opskrift har vi brugt friske lasagneplader, men du kan sagtens bruge tørrede plader - de skal bare koge i længere tid. Server lasagnen med fx en grøn salat.
Ingredienser
150 g
Salsiccia
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
200 g
Cherrytomater i halve
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Tomatpuré
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
6
Friske lasagneplader (ca. 150 g)
|
|
1½ dl
Basilikumblade
|
|
1 spsk
Revet havarti ost
|
Sådan gør du
Du kan sagtens variere fyldet i din åbne lasagne. Prøv fx at fylde den med stegte grøntsager, hytteost, citronskal og brunet smør.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4388 kJ / 1049 kcal
Næringsindhold pr. 100g
597 kJ / 143 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 18,7 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 23,5 % | 8,2 g |
Fedt: | 57,8 % | 9,3 g |
Åben lasagne med tomater og salsiccia - en nem og smagfuld måde at servere lasagne på.