Fetachef til Grækenland

Læs tid
1 min
Publiceret
18 december 2002
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Chefen for Bov Mejeri, Børge Østergaard, skal fra omkring 1. marts og tre år frem stå i spidsen for Arla Foods’ fetamejeri i Grækenland.

Børge Østergaard, 56 år, har i 24 år været mejerichef på Bov Mejeri, hvor produktionen for tre år siden blev lagt om fra gul ost til feta. Det er ikke mindst hans erfaringer fra denne proces, der skal bruges i Grækenland, hvor hans opgave bliver den samme som i Bov.

“Jeg regner med, at den kulturelle forskel bliver den største udfordring, men selvfølgelig bliver det også noget andet at skulle producere feta af fåre- og gedemælk i stedet for komælk”, siger Børge Østergaard.
Han er glad for at have fået denne mulighed for at komme til udlandet: “Det er rart, at både unge og gamle får del i virksomhedens aktiviteter, og jeg har altid gerne villet til udlandet. Det er dog først nu, hvor børnene er voksne, at det kan lade sig gøre”.

Børge Østergaards plan er, at han og hans kone vil bosætte sig i byen Larisa nær mejeriet. Han afløser Poul-Erik Henriksen, der fortsætter i Grækenland som projektleder.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663