Blåt stempel til arbejdsmiljøet på Branderup Mejeri

Læs tid
1 min
Publiceret
18 december 2002
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Branderup Mejeri blev i sidste uge certificeret efter arbejdsmiljøstandarden OHSAS 18001.

Mejeriet er derudover som det første mejeri i Arla Foods blevet certificeret efter den såkaldte Bekendtgørelse 923, der er et tillæg til OHSAS 18001. Bekendtgørelsen indeholder krav om arbejde med sundshedsfremme, det rummelige arbejdsmarked samt offentliggørelse af dette arbejde.

Mejeriet har bl.a. oprettet et sundhedsudvalg med repræsentanter fra både ledelse og medarbejderside, hvor forskellige sundshedsfremmende aktiviteter er blevet iværksat.
Desuden har mejeriet gjort en indsats for at forbedre arbejdsbetingelserne for gravide medarbejdere, at sikre ældre medarbejdere efteruddannelse og i samarbejde med Arbejdsformidling og kommune at tilbyde minoritetsgrupper praktikplads på mejeriet.

Ud over certificeringerne på arbejdsmiljøområdet er Branderup Mejeri blevet certificeret efter miljøledelsessystemet ISO 14001, der omhandler det eksterne miljø.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663