To gange guld og en sølvmedalje til Arla Foods’ øko-mælk

Læs tid
1 min
Publiceret
01 november 2000
Kontaktpersoner:
Skrevet af

I går oplyste Dansk Shell, at man har fravalgt Arla Foods’ mælkeprodukter og nu sælger Naturmælk i samtlige 118 Shell-butikker i landet. Dansk Shell vurderer nemlig, at Naturmælk i Broderup leverer mælk af en bedre kvalitet end Arla Foods.

I dag på Landsmejeriudstilligen blev bedømmelsen af blandt andet den økologiske mælk så offentliggjort, og den viste et andet resultat:
Skummetmælk fra Arla Foods Hobro Mejeri fik guldmedalje og ærespræmie, mens Thise Mejeri og ØkoMælk i Vejen delte sølvmedaljen. Naturmælk vandt bronze.
I kategorien letmælk blev kun uddelt én medalje. Den var i guld og gik til ØkoMælk, der også fik en ærepræmie for samme produkt. Arla Foods Slagelse Mejeri og Naturmælk fik ens karakter.
I sødmælkskategorien blev uddelt to sølvmedaljer, som gik til Naturmælk og Hobro Mejeri.
Kærnemælk fra Arla Foods Slagelse Mejeri fik guld, mens Naturmælk vandt sølv og ØkoMælk fik en bronzemedalje.
Landsmejeriudstillingen afholdes en gang årligt med deltagelse af stort set alle danske mejerier. Udstillingen arrangeres af Foreningen af Danske Osteproducenter, Foreningen af mejeriledere og funktionærer og Foreningen Danmarks Privatmejerier.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663