Vild med rabarber - Karolines Køkken®
Arla Karolines Køkken® er Vild med rabarber

Forsommeren er tid til rabarber!

De smukke stængler vokser frem nu i danske køkkenhaver, men hvis du ikke dyrker dem selv, finder du nemt rabarber i supermarkedet og i boder langs landevejene. Det er bare med at komme i gang! Her på siden har vi samlet klassiske rabarber-hits og nogle nye favoritter, som kan skabe lidt rabalder. Prøv eksempelvis de raffinerede rabarbersnurrer, som vil vække smil med fine snoninger og sød rabarberkompot i midten. Velbekomme!
Rabarbersnurrer

Se how to video

Rabarbersnurrer, der emmer af forår. Disse snurrer med marcipanremonce og rabarberkompot i midten smager vidunderligt og er smukke at servere. Se hvordan du vha. en nem teknik kan lave de perfekte snurrer i videoen.

Rabarbersnurrer
Rabarbergalette

Se how to video

Rabarbergalette - en rustik tærte som bages uden tærteform. Galette er et udtryk, der stammer fra det franske køkken og betegner forskellige flade, runde tærter og kager, som bages uden form. Se hvordan galetten og det smukke sildebensmønster laves step for step i videoen.

Rabarbergalette
Rabarbertrifli

Se how to video

Rabarbertrifli – forårets forrygende dessert! Denne rabarberdessert i glas er både nem og hurtig at lave - og så smager den himmelsk. Se hvordan desserten laves step for step i videoen.

Rabarbertrifli
Vil du vide mere?

Rabarber

Rabarber er en af de allerførste forårsbebudere i køkkenhaven - allerede i marts måned titter skuddene op af jorden. Rabarber tilhører skedeknæfamilien og er i familie med boghvede. Det er de tykke stilke, der kan spises. Botanisk set er rabarber en grøntsag, men vi anvender den som en frugt.

Rabarber