Smeltet hvid chokolade kan være vanskeligt at arbejde med. Hvis chokoladen klumper, når den røres i yoghurten, så blend yoghurtblandingen kort med en stavblender.
Erstat jordbær med andre friske bær i sæson, fx blåbær eller hindbær. Bærrene kan også fordeles på yoghurten inden den sættes i fryseren, således at de også fryses ned.
8010 kJ / 1914 kcal
833 kJ / 199 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 7,7 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 30,8 % | 15,1 g |
Fedt: | 61,5 % | 13,8 g |
Yoghurtbark er cremet yoghurt rørt op med smeltet hvid chokolade - og så i fryseren. Yoghurtbark er en super nem dessert - let og lækker på en varm sommerdag. Pynt yoghurtbarken med friske jordbær og mynteblade - så har du en indbydende sommerdessert.
200 g
Hvid chokolade
|
|
---|---|
500 g
Græsk yoghurt
|
|
1 spsk
Grønne usaltede pistacienødder - finthakkede
|
|
1 spsk
Frysetørret hindbær
|
250 g
Jordbær
|
|
---|---|
Mynteblade
|