11897 kJ / 2843 kcal
513 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 19,7 % | 6 g |
Kulhydrat: | 44,5 % | 13,4 g |
Fedt: | 35,8 % | 5 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
250 g
Tørrede fuldkornsnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
½ liter
Karrysauce
|
|
---|---|
2
Syrlige røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
2½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
500 g
Renset torskefilet uden skind - i 6 stykker
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
3
Rødløg i meget tynde både (ca. 200 g)
|
|
2
Små fed hvidløg i skiver
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
50 g
Grofthakkede cashewnødder
|
---|
Fintstrimlet porretop
|
---|