Hvis du gerne vil have kød i wokken, smag det fint med tynde strimler kyllingefilet, mørbrad af gris eller fadkoteletter af gris, som du skærer i tynde strimler. Man behøver ikke så meget kød i en wok (hvis man overhovedet vil have kød). Et par hundrede gram en fint til 4 personer.
Du kan bruge mange andre grøntsager til wokken, fx gulerødder, rød peberfrugt og grønne bønner.
9280 kJ / 2218 kcal
504 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,6 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 13,5 g |
Fedt: | 33,9 % | 4,6 g |
250 g
Tørrede ægnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
500 g
Broccoli i små buketter og stokken i små tern
|
|
2 bundter
Forårsløg i 3 cm skrå stykker (ca. 200 g)
|
|
250 g
Optøede edamamebønner
|
|
4 spsk
Sojasauce
|
|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
2 spsk
Risvinseddike
|
|
2 spsk
Flydende honning
|
|
2 spsk
Rød chilipeber i tynde ringe
|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
50 g
Peanuts
|