Vintersuppe
30 min
•
Dejlig suppe med masser af rodfrugter og krydderurter serveret med bacondrys.
Ingredienser
1 kg
Rodfrugter, fx kartofler, knoldselleri, gulerod og pastinak
|
|
---|---|
1
Løg i mindre stykker (ca. 75 g)
|
|
1 liter
Vand
|
|
2 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Hakkede krydderurter, fx timian, rosmarin og purløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Bacon i små tern
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
Pynt
Hakkede friske krydderurter
|
---|
Tilbehør
300 g
Grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7592 kJ / 1815 kcal
Næringsindhold pr. 100g
275 kJ / 66 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 18,1 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 59,9 % | 9,7 g |
Fedt: | 22 % | 1,6 g |
Relateret video
Gulerods-'bacon'
Gulerods-'bacon' smager naturligvis ikke som bacon, men det ligner til forveksling pg kan bruges som topping på supper, salater eller i en vegetarisk sandwich.