Vegetariske rispapirruller
35 min
•
Sprød, lækker og let aftensmad, der samler hele familien til et sjovt måltid.
Ingredienser
2
Æbler i tynde stænger (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2
Avocadoer i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Gul bede i små tynde stænger (ca. 200 g)
|
|
4
Gulerødder i tynde stænger (ca. 200 g)
|
|
1
Agurk i lange stænger (ca. 200 g)
|
|
1
Lille glaskål i lange stænger (ca. 200 g)
|
|
3 dl
Ærteskud
|
|
150 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
150 g
Salatost i lange stænger
|
20 plader
Rispapir (ca. 200 g)
|
|
---|---|
6 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 dl
Hoisinsauce
|
|
1 dl
Sojasauce
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9235 kJ / 2207 kcal
Næringsindhold pr. 100g
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 9,1 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 58,8 % | 15 g |
Fedt: | 32,1 % | 3,8 g |