Rester af bolognese er super lækre som fyld i en madpandekage med grønt, creme fraiche, rødløg og persille. Alternativt kan det bruges som spread i en sandwich eller smørres ud på en pizzadej eller tortilla pandekage, som drysses med ost og bages som pizza.
Anicia linser er samme type linser som Puy linser, der også kaldes for ’delikatesse linser’ og ’kulinariske linser’. De kan erstattes af fx belugalinser.
11362 kJ / 2716 kcal
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 17,5 % | 4 g |
Kulhydrat: | 60,6 % | 13,9 g |
Fedt: | 21,9 % | 2,3 g |
2½ dl
Tørrede grønne linser, fx anicia eller puy
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1
Finthakket løg
|
|
5 dl
Vand
|
|
½ spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Gulerødder, i små tern
|
|
2 dåser
Hakkede tomater
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2 spsk
Østerssauce (kan undlades)
|
|
1½ tsk
Sukker
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Hakket frisk basilikum
|
|
40 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
300 g
Tørret pasta, fx fettuccine - koges
|
|
---|---|
200 g
Fintsnittet spidskål
|
|
Fintrevet parmigiano reggiano
|