Tilsæt 1 tsk kanel til dejen og server vaflerne til morgenmad i december.
10502 kJ / 2510 kcal
569 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 19,2 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 16,2 g |
Fedt: | 32,3 % | 5 g |
Sprøde fuldkornsvafler med vaniljeskyr og knasende granatæblekerner.
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
---|---|
50 g
Fuldkornshvedemel (ca. 1 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Skyr med vanilje
|
|
4
Æg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
75 g
Smør - smeltet
|
2 dl
Skyr med vanilje
|
|
---|---|
125 g
Blåbær
|
|
5
Friske figner i små både
|
|
1
Granatæble - kernerne heraf (ca. 175 g)
|
Citronmelisse
|
---|