Du kan servere tunfiskemoussen som forret til ca. 12 personer. Anret tunfiskemoussen portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse - lav evt. små ”æg” af tunfiskemoussen med 2 skeer dyppet i varmt vand. Server med ristet flute.
8131 kJ / 1943 kcal
1307 kJ / 312 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 16,7 % | 12,8 g |
Kulhydrat: | 0,9 % | 0,7 g |
Fedt: | 82,4 % | 29,1 g |
3 dåser
Tun i vand eller olie (a ca. 150 g)
|
|
---|---|
200 g
Blødt smør
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Brøndkarse
|
---|
16-20 skiver ristet flutes eller hjertebrød
|
---|