Erstat grønkål og granatæblekerner med spidskål og hindbær i sommerhalvåret.
4661 kJ / 1114 kcal
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 21,1 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 14,6 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,8 g |
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce.
1 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
50 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
250 g
Tortellinier eller raviolier med ost
|
---|
5 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Frisk grønkål i mindre stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
100 g
Granatæblekerner
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Groft flute
|
---|