18102 kJ / 4326 kcal
682 kJ / 163 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 20,6 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 19 % | 7,6 g |
Fedt: | 60,4 % | 11,1 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
1 kg
Torskefilet
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
3 tsk
Groft salt
|
|
6
Hvide peberkorn
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
3 dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
3 spsk
Finthakket persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Friske krydderurter
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|
250 g
Flutes eller ristet brød
|
|
---|---|
50 g
Smør
|