Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
8952 kJ / 2140 kcal
542 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 24,4 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 11,9 g |
Fedt: | 38,1 % | 5,6 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
400 g
Renset torskefilet
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
400 g
Knoldselleri i tern (ca. 1 x 1 x 1 cm)
|
|
---|---|
20 g
Smør - smeltet
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Røde æbler, skåret i små tern (ca. 250 g)
|
|
2 spsk
Grofthakkede kapers
|
|
2½ dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
½ tsk
Honning
|
|
25 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
1
Fintstrimlet hjertesalat (ca. 100 g)
|
---|
Røde æbler
|
|
---|---|
Fintstrimlet hjertesalat
|
150 g
Ristet rugbrød
|
---|