Du kan udskifte tonkabønne med vaniljestang, vaniljepasta eller vaniljesukker. I stedet for rombraiseret ananas, kan du servere frisk frugt, eller en frugtsauce til tonkabønneisen.
13230 kJ / 3162 kcal
912 kJ / 218 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 2,7 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 18,9 g |
Fedt: | 54,8 % | 13,5 g |
Alkohol: | 7,3 % | 1 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Æggeblommer
|
|
60 g
Sukker
|
|
1 spsk
Fintrevet tonkabønne
|
1
Moden ananas
|
|
---|---|
125 g
Muscovadosukker
|
|
1 dl
Mørk rom
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
Friskrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Citronmelisseblade
|