I stedet for peberfrugt kan du bruge broccoli, blomkål, spidskål.....eller hvad du lige har i grøntsagsskuffen.
7933 kJ / 1896 kcal
328 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 12,6 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 57,5 % | 11,1 g |
Fedt: | 29,9 % | 2,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|
1½ dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Peberfrugter i korte strimler, fx rød, gul og grøn (ca. 450 g)
|
5 spsk
Græskarkerner
|
|
---|---|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2
Røde æbler i små tern (ca. 275 g)
|
300 g
Italiensk flute - evt. ristet
|
---|