Du kan variere salaten ved at blande agurkeskiver mellem tomaterne, at udskifte sorte oliven med grønne (eller blande dem) - og ved at smage dressingen til med hvidløg. Du kan portionsanrette salaten og bruge den som en let forret - gerne med nybagte flutes til.
3381 kJ / 808 kcal
509 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 18 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 11,5 % | 3,4 g |
Fedt: | 70,5 % | 9,7 g |
4
Store tomater i skiver
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde skiver
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
50 g
Sorte oliven
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Frisk basilikum
|
---|