Tomatrisotto med svampetopping
30 min

En dejlig cremet risotto med tomat...og på toppen forskellige lækre svampe. En fin vegetarret. Og er du ikke vegetar kan du evt. servere et stykke stegt kød til.

Ingredienser
4 personer
Tomatrisotto
1 tsk Friskkværnet 5-peberblanding | |
---|---|
10 g Smør | |
4 dl Risottoris (ca. 320 g) | |
2 Grofthakkede løg (ca. 200 g) | |
6 dl Grøntsagsbouillon | |
400 g Cocktailtomater i kvarte | |
1 tsk Groft salt |
10 g Smør | |
---|---|
225 g Champignoner i skiver | |
200 g Rensede bøgehatte eller kantareller | |
2 spsk Hakket frisk timian | |
½ tsk Groft salt |
Tomatrisotto, fortsat
150 g Revet cheddar- og maasdammerost | |
---|---|
50 g Renset rucolasalat |
Sådan gør du
Tomatrisotto
Tomatrisotto, fortsat
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8954 kJ / 2140 kcal
Næringsindhold pr. 100g
424 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 15,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 55,3 % | 13,8 g |
Fedt: | 29,5 % | 3,4 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.