Tomatpizza
25 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Dejlig enkel tomatpizza med tomat både i bunden og på toppen. Pizzaen kan blive ekstraordinær flot, hvis du laver den, når tomaterne er i sæson og du kan få forskellige former og farver.
Ingredienser
1
Pizzadej (ca. 275 g)
|
---|
1 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Tomatpuré
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
75 g
Mozzarellaost i tern
|
200 g
Tomater, gerne forskellige
|
|
---|---|
1 spsk
Lille rødløg
|
|
1 håndfuld
Rucolasalat
|
|
1 tsk
Jomfruolivenolie
|
|
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Har du en pizzasten, kan du med fordel bage pizzaen på den midt i ovnen 8-10 min. ved 275° - varmluft. En pizzasten skal opvarmes i ovnen 45-60 min. for at blive varm nok.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3077 kJ / 735 kcal
Næringsindhold pr. 100g
453 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 10,8 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 56,6 % | 15,1 g |
Fedt: | 32,6 % | 4 g |
