Ca. 15 min. ved 200° - varmluft.
Du kan skifte bønnerne ud med en rest koldt kød i tern (fx et stykke steg), en dåse afdryppet tun eller røgede muslinger.
Du kan lave tøm-køleskabet-bowl hele året, men vælg grøntsager efter årstiden. Fx agurk, bladselleri, blomkål, bønner, ærter og bær om sommeren. Grønkål, gulerødder, knoldselleri og andre rodfrugter, løg og æbler om vinteren. Få mere inspiration i vores råvarekalender https://www.arla.dk/produkter/karolines-kokken/aftensmad-med-omtanke/#raavarekalender
8695 kJ / 2078 kcal
508 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,7 g |
Protein: | 17,6 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 54,2 % | 16,2 g |
Fedt: | 28,2 % | 3,9 g |
3 spsk
Eddike, fx lagereddike, hvidvinseddike eller æbleeddike
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker, honning eller sirup
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Syrnet mejeriprodukt naturel, fx græsk yoghurt, cremefraiche, A38 eller skyr
|
|
300 g
Blandede grøntsager og frugt (der egner sig til at spise rå) i mundrette stykker, fx gulerod, ærter, æble, jordbær, salat eller kål
|
300 g
Blandede grøntsager (som egner sig til stegning) i mundrette stykker, fx løg, champignon, græskar eller kål
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
250 g
Brød i tern, fx groft toastbrød, rugbrød, franskbrød eller landbrød
|
|
---|---|
2 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
150 g
Kogte kerner, fx perlespelt bulgur, quinoa eller ris
|
|
---|---|
1 dåse
Skyllede, afdryppede kidneybønner, sorte eller hvide bønner eller optøede edamamebønner
|