Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Toast med flødeost og chia-hindbærkompot
Toast med flødeost og chia-hindbærkompot
15 min
•
Kommentarer
Ristet surdejsbrød smurt med cremet flødeost og kompot af hindbær med chiafrø. Lækkert til morgenmad eller eftermiddagskaffen.
Sådan gør du
Chia-hindbærkompot
Kom hindbærrene i en gryde og bring dem i kog. Kog ved svag varme og uden låg i ca. 2 min.
Tag gryden af varmen og tilsæt honning og chiafrø.
Kom kompotten i en skål og lad den stå ca. 10 min.
Rist brødskiverne og smør dem med flødeost.
Top med lun eller afkølet chia-hindbærkompot.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2349 kJ / 561 kcal
Næringsindhold pr. 100g
778 kJ / 186 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
3,5 g
Protein:
10,6 %
4,9 g
Kulhydrat:
60,4 %
27,6 g
Fedt:
29 %
6,1 g
Ingredienser
Chia-hindbærkompot
100 g
Frosne hindbær
1 spsk
Flydende honning
1 spsk
Chiafrø
2 skiver
Surdejsbrød
50 g
Flødeost
Andre gode forslag
10 min
Toast med flødeost og friske bær
(1)
15 min
Toast med flødeost, bacon og svampe
(4)
30 min
Pastasalat
(131)
1 time
Skinkestang
(147)
60+ min
Gulerodskage med flødeostcreme
(1032)
15 min
Frosting
(232)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise