De 4 tapas kan stå tildækkede på fade i køleskabet i 4-6 timer. Tag dem ud ½ times tid, før de skal spises. Der er tomatapenade til overs. Den smager dejligt dagen efter, fx smurt på brød og med skiver af skinke eller gul ost.
36539 kJ / 8733 kcal
1638 kJ / 391 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 10,1 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 32 g |
Fedt: | 56,7 % | 25,1 g |
75 g
Mandler
|
|
---|---|
50 g
Soltørrede tomater
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1
Lille fed hvidløg i skiver
|
|
Et nip groft salt
|
|
1½ dl
Rapsolie
|
8
Små skyllede blade af hjertesalat
|
---|
100 g
Optøede frosne rejer
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
1½ tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
4 spsk
Rød peberfrugt i små tern (ca. spsk)
|
|
4 spsk
Bladselleri i små tern
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
30 g
Røget hellefisk i tynde skiver
|
|
---|---|
8
Tortillachips med salt
|
|
¼
Mangofrugt i korte strimler
|
|
3 spsk
Fintstrimlet hjertesalat
|
2 skiver
Serrano skinke - tyndt skåret
|
|
---|---|
4
Grønne stenfri vindruer - i halve
|
|
8 tern
Salatost i tern - afdryppede
|
|
8
Tandstikkere
|
|
Groftkværnet peber
|
Blade af bladselleri - strimlede og hele
|
---|