Ca. 1 time ved 200° og derefter ca. 20 min ved 250°.
Farofa er for brasilianerne næmest hvad brød er for os i Danmark. Det serveres til mange forskellige retter og bliver lavet med varierende ingredienser. Retten egner sig godt på en buffet. Vil man servere grisekam med farofa som en lidt mere fyldig hovedret, kan man supplere med ovnbagte rodfrugter og iskold fraiche 9%.
22528 kJ / 5384 kcal
877 kJ / 210 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 27,9 % | 14,4 g |
Kulhydrat: | 20,2 % | 10,4 g |
Fedt: | 51,9 % | 12,3 g |
4½ dl
Tør hvidvin
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2
Løg i kvarte
|
|
4
Små fed hvidløg i halve
|
|
2
Laurbærblade
|
|
1
Kvist bredbladet persille
|
|
6
Hele nelliker
|
|
1
Grisekam uden svær (ca. 1½ kg)
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
150 g
Bacon i tern
|
|
---|---|
2
Hakkede løg
|
|
4
Små hakkede fed hvidløg
|
|
2
Sammenpiskede æg
|
|
125 g
Grønne eller lyse rosiner
|
|
125 g
Grofthakkede svesker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
75 g
Majsmel (ca. 1¾ dl)
|
|
10
Hakkede sorte oliven
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille (ca. dl)
|
|
25 g
Smør
|
Bredbladet persille
|
---|