Svensk pølseret
30 min
•

Svensk pølseret – en ægte, hyggelig klassiker, der altid rammer plet hos både børn og voksne. Denne opskrift smager præcis, som du husker den: cremet, varm og fuld af smag. Den er lynhurtig at lave og passer perfekt til både travle hverdage og dovne søndage. Og det bedste af det hele? Den er lige så nem at lave, som den er at spise op.
Ingredienser
Svensk pølseret
800 g
Kogte kartofler
|
|
---|---|
8
Wienerpølser
|
|
1
Løg
|
|
10 g
Smør
|
|
3 tsk
Mild paprika
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Klippet purløg
|
---|
Sådan gør du
Svensk pølseret
Har du mange pølser på lager - så kunne du måske bage en omgang pølsehorn til fryseren - så er der nem mad at tage med på farten.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10078 kJ / 2409 kcal
Næringsindhold pr. 100g
580 kJ / 139 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 13,2 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 10,9 g |
Fedt: | 54,7 % | 8,6 g |
