Svampetoast med grønkål og æbler
30 min
•
Her en lækker opskrift på en svampetoast, som er eh anderledes gourmet vegetartoast. Oplagt ide til de aftener, hvor kødet fravælges, men hvor der selvfølgelig ikke bliver gået på kompromis med smag eller kvalitet. Prøv denne toast med svampe, æbler og grønkål - den smager skønt og er nem og hurtig at lave.
Ingredienser
15 g
Smør
|
|
---|---|
50 g
Markchampignoner
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1
Lille rødløg i tynde både (ca. 50 g)
|
|
3 spsk
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
2 tsk
Hvidvinseddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2 skiver
Grovbrød
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
4 skiver
Havarti ost
|
|
Et drys tørrede chiliflager
|
1
Æble i små tern (ca. 50 g)
|
|
---|---|
1½ dl
Renset, fintsnittet grønkål
|
Sådan gør du
Du kan bruge den ost du foretrækker - eller har i køleskabet. Tilsæt chili i den form og mængde du foretrækker.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3990 kJ / 954 kcal
Næringsindhold pr. 100g
891 kJ / 213 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 10,6 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 27 % | 14,2 g |
Fedt: | 62,4 % | 15 g |