Sushiris
1 time 5 min
•
Den perfekte sushi kræver perfekte sushiris. Sushiris skal tilberedes med den rette teknik, da konsistensen på sushiris er altafgørende for din sushi. Sushiris er små, hvide polerede ris, som klistrer på den helt rigtige måde til sushi. Det er er vigtigt at have styr på behandling og kogning af sushiris - og teknikken får du lige her. En udførlig og nem opskrift på kogning af sushiris.
Ingredienser
Sushiris
450 g
Sushiris
|
|
---|---|
5 dl
Vand
|
|
½ dl
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
¾ dl
Japansk riseddike
|
Sådan gør du
Sushiris
Du kan med fordel koge risene dagen før.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7594 kJ / 1815 kcal
Næringsindhold pr. 100g
704 kJ / 168 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 6,6 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 90,4 % | 37,5 g |
Fedt: | 2,9 % | 0,5 g |
Alkohol: | 0,1 % |