Sushi bowl
15 min
•
Denne sushi bowl kan også kaldes en sushisalat. Det er en nem løsning, hvis du ikke har mod på at rulle de klassiske sushiruller. Denne sushi bowl smager virkelig af sushi og indeholder fersk laks, ris, syltet ingefær og avocado. Mange af de samme elementer som er i en klassisk makirulle. Så prøv denne skønne sushi bowl, næste gang sushi-sulten melder sig...
Ingredienser
Sushi bowl
200 g
Laksefilet - sushi kvalitet, frosset i minimum 24 timer og optøet
|
|
---|---|
4 dl
Kolde, kogte ris, fx sushiris
|
|
1 dl
Edamamebønner
|
|
½ dl
Sushi ingefær
|
|
1 dl
Frisk koriander
|
|
1
Avocado i skiver
|
|
3
Forårsløg i tynde ringe
|
|
Sorte sesamfrø
|
|
Chili mayonnaise
|
Sådan gør du
Sushi bowl
Sushi bowlen smager også dejligt med rå tun eller kogte rejer.
I stedet for chilimayo kan sushi bowlen serveres med en chilidressing. Rør 1 dl cremefraiche 18% sammen med 2 spsk mayonnaise og 2 spsk stærk chilisauce. Server dressingen ved siden af sushi bowlen. Velbekomme!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3299 kJ / 788 kcal
Næringsindhold pr. 100g
682 kJ / 163 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 27 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 5,8 % | 2,3 g |
Fedt: | 67,2 % | 12,4 g |