Server din surkål til kålpølse, hamburgryg, i din burger eller prøv det på din gourmet hotdog.
Om kålen skal stå 2 eller 3 dage inden den bliver sur afhænger af temperaturen i dit køkken. Følg dine smagsløg og næse. Du kan variere din surkål ved at skifte halvdelen af kål ud med fx gulerod.
Fermentering og konservering er en rigtig god måde at forlænge råvarenes holdbarhed, og dermed mindsker du madspild.
1023 kJ / 245 kcal
100 kJ / 24 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 18,3 % | 1,1 g |
Kulhydrat: | 78,1 % | 4,6 g |
Fedt: | 3,6 % | 0,1 g |
1 kg
Fintsnittet hvidkål
|
|
---|---|
25 g
Groft salt (2.5% af mængden af kål)
|