I stedet for grøn wok-blanding kan du bruge 400 g friske grønne grøntsager, fx broccoli, spinat, asparges og ærter. Det sprøde bacon kan udelades eller erstattes af parmaskinke.
7997 kJ / 1911 kcal
258 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,6 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 5,2 g |
Fedt: | 47,9 % | 3,4 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 liter
Hønsebouillon
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
400 g
Frossen wok-blanding
|
|
3 dl
Finthakkede friske grønne krydderurter, fx persille, dild, kørvel og purløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
8 skiver
Sprødstegt bacon i mindre stykker (ca. 125 g)
|
---|
4
Æg
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
100 g
Frosne ærter
|
|
---|---|
175 g
Grønne asparges i små stykker
|
Friske krydderurter
|
---|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|