9787 kJ / 2339 kcal
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 21,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 9,6 g |
Fedt: | 31,4 % | 2,9 g |
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
125 g
Ribbede ribs
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
2½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
10 g
Smør
|
|
1½ dl
Hakket persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Rugmel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8
Rensede dobbelte skrubbefileter (ca. 500 g)
|
|
50 g
Smør
|
1 kg
Kogte nye kartofler
|
|
---|---|
500 g
Dampede gulerødder
|
|
Citroner (usprøjtede) i både
|