Stegte sild i eddike
1 time 5 min
•
Stegte sild i eddike er lækkert pålæg på frokostbordet hele året. Lav en stor portion stegte sild i eddike, når du er i gang - for de stegte sild kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet. Stegte sild i eddike er også lækkert som aftensmad med godt rugbrød til!
Ingredienser
Stegte sild
8
Ferske dobbelt sildefileter
|
|
---|---|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
4 spsk
Små dildkviste
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Rugmel
|
|
25 g
Smør
|
Eddikelage
¼ liter
Lagereddike
|
|
---|---|
150 g
Brun farin (ca. 2½ dl)
|
|
1
Løg i tynde ringe
|
|
1
Gulerod i tynde skiver
|
|
1
Laurbærblad
|
|
10
Sorte peberkorn
|
Tilbehør
420 g
Groft rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Stegte sild
Eddikelage
Tip
Du kan fylde de stegte sild med krydderurter, krydderier eller ingenting.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9085 kJ / 2171 kcal
Næringsindhold pr. 100g
616 kJ / 147 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 18,7 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 63,5 % | 23 g |
Fedt: | 17,8 % | 3 g |