10858 kJ / 2595 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 16,4 % | 4 g |
Kulhydrat: | 58,4 % | 14,4 g |
Fedt: | 25,2 % | 2,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
300 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
1
Fintrevet løg (ca. 100 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
7 stilke
Bladselleri i stave (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2
Løg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
300 g
Blommer i både
|
|
4 spsk
Eddike, fx æbleeddike
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
½ liter
Karrysauce
|
---|
Bladselleriblade og frisk koriander
|
---|
4 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
---|