Stegt torsk med salat og grøn remouladesauce
45 min
•
Pift din remouladesauce op. Det løfter hele din ret til et helt nyt niveau.
Ingredienser
Grøn remouladesauce
½
Æble fx coxorange, i meget små tern
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakkede løg
|
|
1 dl
Færdigkøbt remoulade
|
|
¼ tsk
Karry
|
|
½ dl
Hakket persille
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
¼ liter
A38 naturel
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Salat
¼ liter
Friske bønnespirer
|
|
---|---|
1
Agurk i halve, tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
1 liter
Fintstrimlet icebergsalat
|
Stegt torsk
600 g
Frisk torskefilet uden skind
|
|
---|---|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
Tilbehør
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
Sådan gør du
Grøn remouladesauce
Salat
Stegt torsk
Torskefileterne kan erstattes af 8 fiskefileter, som tilberedes på samme måde som torsken - eller alternativt paneres i rasp.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12379 kJ / 2959 kcal
Næringsindhold pr. 100g
426 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20 % | 5 g |
Kulhydrat: | 34,7 % | 8,7 g |
Fedt: | 45,3 % | 5,2 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.