9559 kJ / 2285 kcal
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 29,2 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 9,4 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,8 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
1 kg
Kartofler (ca. kg)
|
|
---|---|
500 g
Jordskokker
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Svampe, fx kantareller
|
|
4 spsk
Hakket persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
600 g
Filet af brosme, lyssej eller torsk
|