Stegt blomkål med lune linser
30 min
•
Stegt blomkål smager bare godt - med gylden stegeskorpe og bid. Ikke noget med overkogt kål og "fims" som måske afholder nogen fra at spise den.
Ingredienser
Kogte linser
250 g
Tørrede belugalinser eller anicialinser
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Stegt blomkål
1
Renset stort blomkål (ca. 600 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Lune linser
10 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Grøn karrypasta
|
|
3
Små fed hvidløg i skiver
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
2 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
250 g
Ristet naanbrød
|
---|
Sådan gør du
Kogte linser
Stegt blomkål
Lune linser
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9740 kJ / 2328 kcal
Næringsindhold pr. 100g
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,7 g |
Protein: | 22,2 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 12,4 g |
Fedt: | 34,3 % | 4,5 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.