Stegt banan med ost og mangosalsa
30 min
•
Lækker salt, sød og sprød appetizer, der smager godt og er lidt anderledes!
Ingredienser
Mangosalsa
1
Mangofrugt i små tern (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket rødløg
|
|
1½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Finthakket frisk koriander
|
|
1 tsk
Finthakkede syltede jalapenos
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Salsa verde
½ dl
Finthakket frisk koriander
|
|
---|---|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Madbananer (plantains) eller 4 grønne bananer
|
|
---|---|
3 spsk
Kokosolie
|
75 g
Smuldret salatost i tern
|
---|
Sådan gør du
Mangosalsa
Salsa verde
Madbananer også kaldet plantains fås typisk hos etniske grønthandlere. De er større og længere end almindelige bananer, men ligner dem ellers. De er mere faste i konsistensen og kan ikke spises rå. Kan du ikke få fat i madbananer, kan du bruge meget grønne almindelige bananer.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4000 kJ / 956 kcal
Næringsindhold pr. 100g
980 kJ / 234 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 6 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 11,9 % | 6,8 g |
Fedt: | 82,1 % | 21,8 g |
Relateret video
Sådan skærer man en mango.