7096 kJ / 1696 kcal
370 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 35,5 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 9,6 g |
Fedt: | 20,6 % | 2,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1
Renset rød chilipeber i grove stykker
|
|
---|---|
15 g
Soltørrede tomater
|
|
10 g
Ansjosfileter
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Vand
|
|
200 g
Hytteost
|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Løg i tynde både (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Landbrød revet i bidder
|
---|
1
Rødløg i halve tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
---|---|
100 g
Renset rucolasalat
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|