Både den rå dej og de færdigbagte vaniljekranse kan fryses. Tø dejen op i køleskab. Del evt. dejen i mindre portioner, når den fryses, så tør den hurtigere.
25455 kJ / 6084 kcal
1986 kJ / 475 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 4,1 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 42 % | 49 g |
Fedt: | 53,9 % | 28,9 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
1
Vaniljestang
|
|
---|---|
100 g
Smuttede mandler
|
|
375 g
Hvedemel (ca. 6¼ dl)
|
|
125 g
Kartoffelmel (ca. 1¾ dl)
|
|
375 g
Koldt smør
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
1
Æg
|