Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan bruge alle sommerens bær - kom gerne ekstra bær i flødeskummet.
Du kan fryse bundene uden fyld.
10735 kJ / 2566 kcal
1654 kJ / 395 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 4,4 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 20,4 % | 19,8 g |
Fedt: | 75,2 % | 33,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
100 g
Finthakkede, smuttede mandler
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
100 g
Smør
|
|
2 spsk
Piskefløde
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Flormelis
|
|
100 g
Rensede hindbær
|
Hindbær
|
---|