Ca. 35 min. ved 200°
Kan fryses før pensling og bagning.
10816 kJ / 2585 kcal
858 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 5,1 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 32 % | 16,2 g |
Fedt: | 62,9 % | 14,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
25 g
Smeltet afkølet smør
|
|
½
Æg - sammenpisket (ca. 1½ spsk)
|
|
½ dl
Vand
|
25 g
Smeltet smør
|
|
---|---|
5
Skrællede æbler i både, fx coxorange
|
|
50 g
Grofthakkede, smuttede mandler
|
|
1 tsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
|
3 spsk
Rosiner
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
25 g
Smeltet smør
|
---|
Flormelis
|
---|
2½ dl
Piskefløde pisket til skum
|
---|