Peberrodssaucen kan også tilberedes med piskefløde, - vurder selv, hvor meget du vil koge fløden ind.
Du kan tilsætte løg til grøntsagsblandingen og/eller udskifte æblerne med pærer.
9224 kJ / 2205 kcal
323 kJ / 77 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 31,2 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 49,6 % | 9,4 g |
Fedt: | 19,2 % | 1,7 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole. Skal du bruge broccoli i en broccolisalat eller i tærtefyld, skal du holde kogetiden endnu kortere – omkring 1 minut. Her må broccolien nemlig godt være sprød.
1 liter
Vand
|
|
---|---|
200 g
Groft salt (ca. 2½ dl)
|
|
3 spsk
Brun farin (ca. spsk)
|
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
---|
1
Rødløg i både
|
|
---|---|
4
Sorte peberkorn
|
|
7½ dl
Vand
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Frisk, fintrevet peberrod
|
|
1 spsk
Eddike
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Broccoli i små buketter og stokken i skiver
|
|
2
Rødløg i tynde både
|
|
2
Uskrællede æbler i både, fx ingrid marie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Kogte kartofler
|
---|
Frisk timian
|
---|