Spinatsuppe
20 min
•

Spinatsuppe med ostebrød er en nem hverdagsret. Spinatsuppe har dejlig blød konsistens og passer perfekt sammen med det sprøde ostebrød.
Ingredienser
Spinatsuppe
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
450 g
Frossen hakket spinat
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 dl
Vand
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
⅛ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Ostebrød
4 skiver
Brød
|
|
---|---|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 spsk
Solsikkekerner
|
Tilbehør
4
Smilende æg
|
---|
Sådan gør du
Spinatsuppe
Ostebrød
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8350 kJ / 1996 kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 20 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 25 % | 6,6 g |
Fedt: | 55 % | 6,6 g |
