Spinatpandekagerne smager også godt med kålsalat, hytteost og falafler.
7652 kJ / 1829 kcal
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 35,5 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 32,6 % | 7,7 g |
Fedt: | 31,9 % | 3,5 g |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Babyspinatblade
|
|
3
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
10 g
Smør - til stegning
|
200 g
Broccoli i små buketter
|
|
---|---|
2 tsk
Sambal oelek
|
|
500 g
Hytteost
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Varmrøget laks
|
|
1
Agurk eller mango høvlet i lange strimler
|
|
1
Limefrugt
|