Ca. 15 min. ved 225° - varmluft.
Har du ingen foodprocessor, kan du i stedet hakke spinaten, men bemærk at dejen så ikke bliver grøn. Vandet du ikke bruger i food processoren, skal stadig tilsættes til dejen. Du kan forme dejen til flutes og øge bagetiden med ca. 5 minutter.
Spinatbollerne kan fryses. Varm gerne bollerne i ovnen eller på en brødrister.
15892 kJ / 3798 kcal
853 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 15,7 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 68,1 % | 34,2 g |
Fedt: | 16,2 % | 3,7 g |
4 dl
Mælk
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
100 g
Frisk spinat
|
|
1 dl
Vand
|
|
250 g
Hytteost
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
75 g
Solsikkekerner (ca. 1½ dl)
|
|
100 g
Fuldkornshvedemel (ca. 1½ dl)
|
|
750 g
Hvedemel
|
1
Sammenpisket æg
|
---|