Vend avocadoskiverne med lidt eddike eller limesaft, med mindre du skærer den ud lige før serveringen. Du kan servere de fyldte tacos i tortillapandekager i stedet for kålblade.
7402 kJ / 1769 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 31 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 41,5 % | 11,4 g |
Fedt: | 27,5 % | 3,5 g |
175 g
Perlerug eller quinoa (ca. dl)
|
---|
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
1 tsk
Karry
|
|
400 g
Kyllingefilet i mindre stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
8 blade af spidskål (ca. 325 g)
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
1
Moden avocado i tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
1 dl
Syltede rødløg
|
Krydderurter, fx brøndkarse
|
|
---|---|
Sorte sesamfrø
|